Pintura segons el clima i cultura per Alejandra Hincapié

Land Art

DOSSIER

dilluns, 14 de març del 2011

Humitat


En aquesta imatge estreta de portalanunciador.com,en que es veu clarament com s'ha fet malbé la paret a causa de la humitat.

La humitat és la quantitat de vapor d’aigua present en l’aire.
Normalment es mesura amb l’higròmetre d’ampolla humida i seca. Consta de dos termòmetres de mercuri dels quals un mesura la temperatura de l’aire sec i l’altre de l’aire humit. Per poder enregistrar la humitat en un paper utilitzem l’hidrògraf, aparell que utilitza un llapis que es va movent depenent de la quantitat de humitat present i l’escriu a un paper. El símbol que queda representat s’asembla a la imatge que representa un sismògraf ( aparell que mesura la magnitud d’un terratrèmol).
L’aire completament sec té una humitat del 0% i l’aire saturat, del 100%. Per a la convivència humana, la quantitat de humitat més saludable està entre el 50 i el 70%.

La humitat afecta l'arquitectura en la part de que els materials han de ser resistents segons la quantitat de humitat d'un clima. Si en un lloc hi ha molt poca humiitat, coma al centre d'Àfrica per exemple, les cases es podrien fer de materials més barats i no fer els habitatges més cars amb materials resistents, també la humitat afecta d'una altra manera, ja que pot fer malbé als materials no resistents.

1 comentari:

  1. Molt bé! Cites la bibliografia, defineixes la humitat i justifiques la relació entre el que dius i el tema del teu treball. Segueix així.

    ResponElimina